Sfaturi de top pentru călătorii fericite cu câinele tău.

Sfaturi de top pentru călătorii fericite cu câinele tău.
Mulți câini suferă fie de rău de mașină, fie de anxietate de călătorie. Cheia este să înțelegi exact ce se întâmplă în capul bebelușului tău cu blană, de unde aceste sfaturi de la expertul canin Leon Towers te pot ajuta!

Raul de masina.
Credeți sau nu, majoritatea cățeilor suferă de rău de mișcare și este foarte frecvent ca acest rău de masină să dureze în primele 12 luni de viață. Vă rog să nu cădeți în capcana de a cumpăra loțiuni și poțiuni scumpe pentru a vindeca problema pentru că vestea bună este că de 9 ori din 10, după acest timp, pur și simplu răul de masinăse oprește de la sine.
Dacă cățelul tău suferă de rău de mașină, cel mai rău lucru pe care îl poți face este să nu-l mai iei oriunde în mașină. Acest lucru va cauza probleme și mai mari mai târziu, mai ales dacă într-o zi trebuie să faceți o călătorie de urgență la veterinar! Cel mai bun mod de a ajuta la bolile de mașină de mai jos este să faci călătorii foarte scurte de 5 până la 10 minute în jurul blocului sau pe drum și înapoi în fiecare zi. Acest lucru va ajuta, fără îndoială, la combaterea răului de mișcare destul de repede!

ANXIETATE DE CĂLĂTORIE
Dacă, câinele tău latră, plânge și, în general, sare dintr-o parte in alta, ei NU spun „Bună ziua”. În realitate, câinele tău țipă la tine să oprești mașina pentru că sunt atât de anxioși încât îi provoacă probleme de sănătate mintală. Pe de altă parte, dacă câinele tău se uită în tăcere pe fereastră privind lumea trecând, atunci ACEASTA este un CÂINE FERICIT!
Dacă, câinele tău ESTE un călător anxios, încearcă să folosești o cusca de transport pentru călătoria sa. Acest lucru este adesea văzut ca fiind „crud” și „restricționant”, dar este cel mai AMĂBIL și IUBITOR lucru pe care îl puteți face pentru a vă menține câinele fericit în timpul călătoriei, deoarece câinii se simt mai în siguranță într-un spațiu mai mic. Să fie ascuns într-o ladă de călătorie cu pătura lui preferată este o fericire pentru călătorie! Cele mai multe custi de călătorie sunt fabricate mai degrabă din pânză decât din metal (oricare se potrivește câinelui tău este bine și ar fi recomandabil să folosești una din metal pentru cei care au tendinta sa roada!), iar părțile laterale ale custilor au un material în stil vizier pentru a ajuta la liniștirea câinelui tău și pentru a face călătoria lui un lucru placut. Asigurați-vă că alegeți dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. - odată intrat în cuscă, asigurați-vă că animalul este capabil să se ridice și să facă, de asemenea, o întoarcere de 360.

Siguranta pe primul loc!
1: Dacă, câinele dvs. este un călător liniștit, fără stres, asigurați-vă ÎNTOTDEAUNA că este atașat la o centură de siguranță pentru câini. Este împotriva legii să lasi câinele să alerge liber în mașină. De preferință, folosiți bancheta din spate cu o pătură sub el dacă aveți scaune din piele pentru a-l împiedica să alunece ca un patinator pe gheață!
2: Dacă, câinele dvs. nu este un călător lipsit de stres, atunci utilizați o cusca de călătorie pliabilă și fie fixați-o pe bancheta din spate cu o centură de siguranță potrivită, sau puneți-o în spate.
3: Evitați călătoriile timp de până la 90 de minute DUPĂ ce v-ați hrănit câinele.

Suport clienti Luni - Vineri : 09.00-17.00

0721327777 marius.enica@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!