Substrat acvariu

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre
Grădinari subacvatice. Aquascaping este termenul folosit pentru a descrie tehnica de proiectare a peisajelor de acvariu. Acesta este locul pentru compozițiile de plante, pentru reproducerea unui peisaj deasupra apei sau pentru biotopurile naturale. Un acvariu de aquascaping nu conține sau nu conține pești și nevertebrate. În acest fel, aportul de nutrienți pentru plante este redus și creșterea lor este limitată. Azotul, fosforul și alte minerale devin substanțe rare și necesită o redozare precisă. Plantele au nevoie de lumină, CO2 și nutrienții potriviți pentru creșterea lor sănătoasă într-un peisaj subacvatic frumos.
Bogate în minerale. Solurile sunt substraturi dedicate care au fost adaptate în mod special la cerințele aquascaping. Solurile nu sunt neutre la apă, dar au un efect de înmuiere. Ele fac apa mai moale și acidulează apa doar cât să alunece valoarea pH-ului ușor în intervalul acid. Substraturile sunt bogate în nutrienți și furnizează imediat plantele atât cu nutrienți, cât și cu minerale, în timp ce ShrimpsSoils sunt mai puțin bogate în nutrienți.
Utilizare: Clătiți substratul pentru scurt timp în apă de la robinet pentru a îndepărta orice abraziune cauzată de transport. Pentru a evita acumularea de minerale în apă, efectuați o schimbare de 50 % a apei la fiecare 2 până la 3 zile în primele două săptămâni după umplere. Efectul de înmuiere scade în timp deoarece influența valorilor apei depinde de valorile apei de intrare și de intervalele dintre schimbările de apă.
Substratul ideal. Substratul este o parte importantă a interiorului acvariului, deoarece o mulțime de animale sapă în pământ pentru a căuta hrană. De asemenea, plantele au nevoie de o prindere sigură și trebuie să absoarbă hrana din pământ prin rădăcini. Peștii de săpat au nevoie cu siguranță de un substrat care să nu aibă muchii ascuțite. Încălzirea sub pietriș poate fi recomandată numai pentru substraturi medii-fine până la grosiere, deoarece circulația apei nu se poate acumula cu adevărat în substraturi foarte fine.

Suport clienti Luni - Vineri : 09.00-17.00

0721327777 marius.enica@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!