Filtru intern acvariu

Afiseaza: 1-24 din 45 produse

 Filtre

Filtrele interne sunt destinate acvariilor de dimensiuni mici si medii. Filtrele de la marci ca Aquael, JBL, Fluval, Eheim, Tetra sau Hydor ofera un randament ridicat, fiind recomandate incepatorilor in acest domeniu. Putem livra orice tip de filtru intern pe tot teritoriul Romaniei.

Filtre interne pentru acvarii de diferite dimensiuni. Comercializam filtre de cea mai buna calitate, producatorii de marca fiind dovezi clare ale acesteia.
Economisiti spatiu in acvariu prin achizitionarea unui filtru intern. Acesta are aceeasi putere de fiabilitate ca orice filtru de acvariu.
Echipamente utilizate in general de incepatorii in acvaristica. Sunt usor de montat si de utilizat, iar curatarea lor se poate face foarte repede.

Căutați filtrul intern potrivit pentru acvariul dvs.? Irisvet are o gamă largă de filtre interne pentru apă curată și sănătoasă de acvariu.

Apa curata si sanatoasa.
Resturile vegetale și alimentare și substanțele metabolice duc la o deteriorare a calității apei din acvariu. Calitatea bună a apei este necesară pentru pești și plante sănătoase. Acest lucru se poate realiza cu filtre de acvariu. Filtrele aspiră apa din acvariu și îndepărtează poluarea și deșeurile din apă. Filtrele oferă, de asemenea, un habitat ideal pentru bacteriile care descompun substanțele nocive

Filtrare mecanică și biologică.
Filtrul intern oferă un volum mare de filtru care permite filtrarea atât mecanică, cât și biologică a apei din acvariu. Structura modulară a lui CristalProfi poate fi extinsă cu ușurință. Conducta de evacuare a apei poate fi rotita la 90°.

Ușor de instalat.
Filtrul intern este complet gata de conectare și echipat cu materiale filtrante. Conectați filtrul la conducta cu jet mare sau la bara de pulverizare. Puneți filtrul în acvariu și conectați ștecherul.

Suport clienti Luni - Vineri : 09.00-17.00

0721327777 marius.enica@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!