Fertilizatori acvarii

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
Căutați produse pentru a vă fertiliza plantele de acvariu? Consultați gama noastră largă de îngrășăminte pentru plante de acvariu. Irisvet are o gamă largă de produse îngrășăminte pentru a furniza plantelor dumneavoastră de acvariu cei mai importanți nutrienți și pentru a promova creșterea.

Nutriție pentru plante de acvariu. Plantele sănătoase previn creșterea algelor, furnizează oxigen, îndepărtează poluanții, asigură ascunzișuri și reduc agenții patogeni.
Plante sanatoase= pești sănătosi. Pentru ca plantele să înflorească, trebuie îndeplinite următoarele cerințe: Lumina (oferă o sursă de energie pentru fotosinteza CO2), nutrienți și oligoelemente (operează ca promotori de creștere).
Îngrășămintele furnizează plantelor toți principalii lor nutrienți și oligoelemente esențiale. În acest fel, plantele pot absorbi toți nutrienții necesari de care au nevoie peste frunze și rădăcini, iar simptomele de deficiență (de exemplu, deficiența de fier) sunt astfel prevenite.

Plantele tale de acvariu nu au nevoie doar de dragoste, ci și de puțină hrană. Ele obțin o cantitate mică din excrețiile peștilor de acvariu și restul prin îngrășământ și poate printr-un sistem de îngrășământ cu CO2. Îngrășământul oferă plantelor dumneavoastră acvatice mineralele vitale fier, potasiu, magneziu etc., pe care le iau și le consumă din apă. Pentru acvascapers (constructori de peisaje subacvatice), care întrețin de obicei un număr mare de plante de acvariu foarte solicitante, cu puțini pești și nevertebrate, există gama JBL PROSCAPE. În astfel de acvarii, fosfatul și nitrații, de exemplu, trebuie adăugate separat, în timp ce în acvariile „normale” sunt prezente din abundență datorită hrănirii peștilor și a numarului mare de pești.

Suport clienti Luni - Vineri : 09.00-17.00

0721327777 marius.enica@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!