Caini exigenti

Caini exigenti
O hrană irezistibilă pentru câinii cu apetit capricios.

 Este timpul să îi satisfaci apetitul capricios al câinelui tău cu nutriția completă, cu gust delicios, pe care chiar o va mânca.

Până la 99% dintre câini preferă hrana Exigent.

 Rezultatele studiului științific organizat în cadrul canisei Royal Canin din Franța, au dovedit că până la 99% dintre câinii cărora li s-a oferit hrana Exigent și o altă hrană pentru câini, au preferat această gamă.

Nutriție adaptată pentru cei mai pretențioși câini.

Aroma potrivită, dimensiunea crochetei și textura hranei sunt esențiale pentru câini - în special pentru cei cu apetit selectiv. Rețeta noastră sub formă de pate dens și nutritiv este preparată termic astfel încât să păstreze în interiorul ambalajului sub formă de plic întreaga aromă și gustul apetisant. Iar crochetele noastre nu numai că au un înveliș delicios și o textură crocantă, ci sunt umplute cu un pate cremos și aromat, bogat în nutrienți.
La fel ca toate formulele Royal Canin, hrana umedă și hrana uscată din gama Exigent sunt complete din punct de vedere nutrițional. Conțin 100% proteine de înaltă calitate, grăsimi, fibre, vitamine și mineralele de care câinele tău are nevoie pentru o stare de bine pe tot parcursul vieții sale.

Exigent - Hrană uscată.

 Crochetele noastre crocante sunt create pentru a se potrivi dimensiunii maxilarelor tuturor câinilor, indiferent de talia lor, și le oferă toți nutrienții necesari hrănirii optime și confortului digestiv.

Sfaturi pentru câinii pretențioși.

Câteva recomandări și sugestii pentru a vă ajuta câinele să aprecieze hrana.

 Mese regulate.

 Câinilor le place să știe la ce să se aștepte și răspund foarte bine la rutină. Dacă îi oferi câinelui tău mesele la ore regulate, este mai probabil ca acesta să fie pregătit să mănânce și să îi fie foame atunci când îl hrănești.

Suport clienti Luni - Vineri : 09.00-17.00

0721327777 marius.enica@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!