Protejează pielea sensibilă a câinelui tău.

Protejează pielea sensibilă a câinelui tău.
 Ajută-ți câinele să își mențină blana bogată și sănătoasă, cu ajutorul nutrienților de înaltă calitate, special aleși pentru a îngriji pielea sensibilă.

91% dintre proprietari au fost satisfăcuți de rezultate după 2 luni.

 Cercetările arată că, în doar două luni de utilizare, 91% dintre proprietari sunt mulțumiți de rezultatele gamei noastre Dermacomfort. Formulele au fost testate, iar rezultatele au fost demonstrate științific în cadrul canisei Royal Canin din Franța.

Nutriție dedicată protejării pielii sensibile.

 Această formulă este creată pentru a sprijini sănătatea câinelui tău, precum și pentru a-i hrăni și îngriji pielea sensibilă. Este îmbogățită cu acizi grași esențiali Omega 3 și 6, care ajută la calmarea și protejarea pielii câinelui, și o fac mai puțin sensibilă la iritații. De asemenea, EPA, DHA și GLA sunt Omega-uri deosebit de benefice, care contribuie la menținerea blănii bogate și sănătoase. Gama Dermacomfort este bogată și în proteine de înaltă calitate atent selectate pentru potențialul lor alergenic scăzut, care reduce riscul de intoleranță.

Dermacomfort - Hrană uscată.

Crochetele noastre crocante sunt create a se potrivi dimensiunii maxilarelor tuturor câinilor, indiferent de talia lor, și le oferă toți nutrienții necesari hrănirii optime și mențineii unei robe sănătoase.

Sfaturi pentru a proteja pielea câinelui tău.

 Câteva sfaturi și recomandări pentru a menține sănătatea și senzația de confort a pielii sensibile a câinelui tău.

Curățenia.

 Este foarte important să menții curățenia în locurile în care câinele tău doarme sau se odihnește. Astfel vei  îndepărta  praful  și  mătreața,  care  creează  un  mediu  propice pentru dezvoltarea paraziților care declanșează alergii.

Îmbăierea.

Îmbăierea câinelui ajută la îndepărtarea factorilor iritanți de pe piele. Nu uita să utilizezi întotdeauna un șampon blând, potrivit pentru câini.

Hidratarea.

 Lotiunile hidratante potrivite pentru câini pot ajuta la calmarea pielii acestora. În timp ce aplici loțiunea, verifică dacă există zgârieturi pe pielea sa. Dacă scărpinatul câinelui tău începe să-i afecteze pielea, cel mai bine este să mergi la un consult de specialitate la medicul veterinar.

Suport clienti Luni - Vineri : 09.00-17.00

0721327777 marius.enica@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!